siemens 5 jaar garantie

5 jaar garantie Siemens

5 jaar garantie Siemens

Bij Siemens is het nu mogelijk om 5 jaar garantie Siemens aan te vragen. Hiervoor moet u wel aan een aantal voorwaarden voldoen. De apparatuur die u aanschaft heeft hierdoor een langere levensduur. Want een defect, dat lost Siemens bij u thuis op.

U krijgt de extra garantie zodra u meer dan 3 inbouw apparaten koopt uit verschillende productgroepen. Bijvoorbeeld één vaatwasser, koelkast, oven en koffiemachine.

De producten moeten in één keer worden gekocht. Ook moet de extra garantie op de apparaten binnen 3 maanden worden aangevraagd.

Waar krijgt 5 jaar garantie Siemens?

U krijgt de extra Siemens garantie op inbouw koelkasten, vaatwassers, koffiemachines, ovens, combimagnetrons (inbouw) en Siemens inductiekookplaten.

True Induction garandeert dat inductiekookplaten: vrij zijn van defecten in materiaal en afwerking, en dat ze werken vanaf de aankoopdatum zoals aangegeven op de factuurdatum van een geautoriseerde True Induction-dealer voor een periode van één jaar (of verlengd tot twee jaar als aan de voorwaarden is voldaan).

Een kapotte inductiekookplaat, gebarsten of verbrijzeld, kan niet worden gerepareerd. Het moet worden vervangen. Als gemorste suiker kan afkoelen, kan dit aan de kookplaat blijven kleven en putjes en permanente vlekken veroorzaken. Schuif geen kookgerei of bakvormen over de kookplaat om krassen te voorkomen.

Commerciële inbouw apparaten zijn meestal ontworpen om ongeveer 30.000 uur mee te gaan. Ze hebben een levensduur van acht jaar. Het is vergelijkbaar met 10 uur koken per dag in de achtjarige levensduur van de inductiekookplaat. Vraag naar de levensuren van elke inductie om er een te vinden die het beste bij u past.

Koper, aluminium en glas werken niet bij inductie, omdat het magnetische veld niet kan passeren en er geen elektrische stroom in het kookgerei zal ontstaan. Het hele elektromagnetische mechanisme zal falen en er zal geen warmte worden geproduceerd. Het is erg belangrijk om te weten dat kookgerei zelf de warmtebron wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *